VPRO tegenlicht betaalbaar bouwen

Heb jij ook met grote interesse naar de documentaire van VPRO Tegenlicht ‘Bouw ’t zelf’ gekeken? In deze docu staat het fenomeen ‘zelfbouw’ centraal. Er wordt onder andere gekeken naar de opkomst van deze nieuwe trend en de gevolgen die dit heeft voor de traditionele bouwsector. Bij een woning die vanuit de vraag wordt gebouwd, dus door een toekomstig huizenbezitter zelf, verandert de rol voor de projectontwikkelaar en aannemer.

Ruime ervaring in betaalbaar bouwen

Stan Aarts architecten|adviseurs is al een aantal jaar betrokken bij betaalbaar bouwen projecten. Zo zijn wij onder andere actief bij de ‘Ik bouw betaalbaar in Almere’ (IbbA) en ‘Ik bouw betaalbaar in Nijmegen’ (IbbN) bouwprojecten. Daarnaast lopen er momenteel initiatieven in Den Haag, Roosendaal en Delft.

Deze zelfbouw projecten zijn in lijn met de VPRO Tegenlicht documentaire over betaalbaar bouwen en laten het realiseren van een woning voor een groot gedeelte over aan de opdrachtgever, de koper van het huis. Een mooi praktijkvoorbeeld van de kracht en mogelijkheden van betaalbare zelfbouw waar wij, als architect, graag een steentje aan bijdragen.

Vraag het onze architecten

Wil je meer weten over betaalbaar bouwen of een afspraak maken met onze architecten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen je graag meer.

Neem contact op

Brugstraat 33
4701 LB Roosendaal

T: +31(0)165-54 42 28
F: +31(0)165-56 25 55

info@stanaarts.com