Nieuwbouw IbbN woningen 'Our House' te Nijmegen

Met ´Our House´ hebben wij een ontwerp gemaakt waarbij onder andere de volgende zeer belangrijke kwaliteiten voor een prettige woning aanwezig zijn:

  • Veel ruimte en logische indeling
  • Veel daglicht
  • Mooie materialen
  • Aandacht voor de afwerking
  • Flexibiliteit
  • Veel buitenruimte

Heeft u hierop nog aanvullingen of vragen, neem gerust contact met ons op om te kijken of we u kunnen helpen de perfecte woning te realiseren. 

Architectonisch concept
In de beeldtaal is gekozen om de woning tussen twee wanden te zetten. De wanden zorgen ervoor dat het beeld van de woning altijd goed blijft, onafhankelijk van de buurman. Door de wanden is het daarnaast ook erg mooi om ‘Our House’ meerdere malen naast elkaar te zetten. Door de diepteverschillen en het terugspringen van de tweede verdieping komt de woning niet massief over, maar juist vriendelijk, er is ruimte aan de straat. Het gebruik van metselwerk en aluminium kozijnen levert een onderhoudsvriendelijke woning op.
 
Optimale functionaliteit

In ‘Our house’ zijn alle mogelijkheden gecreëerd om perfect te wonen. De woning is diep voor veel woonruimte en extra buitenruimte komt op het dakterras terug. De vrij indeelbare ruimtes zijn ruim en bieden voldoende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een inloopkast en een optioneel bad. Hoge ramen en een grote schuifpui zorgen voor veel daglicht en een ruimtelijk gevoel.

'Our Dutch Datcha'
Naast de basiswoning 'Our House' hebben we ook een ontwerp gemaakt voor een vrijstaande woning. 'Our Dutch Datcha'. Deze duurzame en compacte woning is erg makkelijk aan te passen aan uw wensen. Verder zijn er door het licht hellend dakvlak perfecte mogelijkheden om zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Wilt u ook uw wensen of kavelpaspoort ingevuld zien, neem dan contact met ons of met Rob van Beek van Ellmar bouwgroep op.

Neem contact op met Rob van Beek op tel. 06-10038459  

0167-565 544

 

0165-544 228

 Voorgevel basiswoning