Nieuwbouw IbbA woningen 'Our House' te Almere

Met ´Our House´ hebben wij een ontwerp gemaakt waarbij onder andere de volgende zeer belangrijke kwaliteiten voor een prettige woning aanwezig zijn:

  • Veel ruimte en logische indeling
  • Veel daglicht
  • Mooie materialen
  • Aandacht voor de afwerking
  • Flexibiliteit
  • Veel buitenruimte

Heeft u hierop nog aanvullingen of vragen, neem gerust contact met ons op om te kijken of we u kunnen helpen de perfecte woning te realiseren. 

Architectonisch concept
In de beeldtaal van ‘Our house’ is gekozen om de woning tussen twee wanden te zetten. De wanden zorgen ervoor dat het beeld van de woning altijd goed blijft, onafhankelijk van de buurman. Door de wanden is het daarnaast ook erg mooi om ‘Our House’ meerdere malen naast elkaar te zetten. Door de diepteverschillen en het terugspringen van de tweede verdieping komt de woning niet massief over, maar juist vriendelijk, er is ruimte aan de straat. De warme materialen, mooie afwerking en de keuze uit mooi metselwerk maakt de woning chique en vriendelijk.

Optimale functionaliteit
In ‘Our house’ zijn alle mogelijkheden gecreëerd om perfect te wonen. De woning is diep voor veel woonruimte en extra buitenruimte komt op het dakterras terug. De ruimtes zijn ruim van maat en bieden voldoende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een inloopkast en een bad. Er is voor gekozen om flexibel gebruik van de ruimtes mogelijk te maken. Op de tweede verdieping kan bijvoorbeeld later van de berging eenvoudig een tweede badkamer gemaakt worden. Hoge ramen en een grote schuifpui naar de tuin zorgen voor veel daglicht en een ruimtelijk gevoel.


Alternatieve wensen
Om te laten zien dat er ook voldaan kan worden aan de alternatieve regels en wensen van de andere kavelpaspoorten binnen IbbA, hebben we bij de afbeeldingen drie alternatieven toegevoegd. De 6x9m woning, waarbij een breder, maar ondieper kavel een andere indeling oplevert. Daarnaast is in dit plan de wens voor een vide ingepast. De 12 meter hoge woning, deze woning heeft nóg een extra verdieping aan de straat en krijgt zijn dakterras dan op de eerste verdieping. Ook is een woning van 8x8 meter toegevoegd, deze woning is 1 laag hoog en hiervoor hebben wij een aantal indelingsvarianten opgezet.

Naast het bouwkundige ontwerp bieden wij de mogelijkheid om samen met een interieurontwerpster te kijken wat de gewenste indeling van de woning is. Een aantal voorbeelden hiervan hebben we bij de afbeeldingen toegevoegd.

Wilt u ook uw wensen of kavelpaspoort ingevuld zien, neem dan contact met ons of met Rob van Beek van Ellmar bouwgroep op. De telefoonnummers vindt u als u met uw muis over onderstaande logo's gaat.

voorgevel