Forums

TU Delft, faculteit Bouwkunde te Delft

De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om haar hoge standaard van onderzoek en onderwijs. De TU Delft heeft talloze contacten met regeringen, handelsorganisaties, consultancy's, de industrie en het midden- en kleinbedrijf.

Stan Aarts is met regelmaat en op interim basis betrokken als tutor bij begeleiding van studenten in de bacheloropleiding aan de Faculteit Bouwkunde.

> lees meer over TU Delft

MKB Netwerk Roosendaal

Naast een netwerkfunctie, beoogt het MKB Netwerk Roosendaal een goede samenwerking met andere ondernemersorganisaties in Roosendaal en met de gemeente Roosendaal met als hoofddoel dat Roosendaalse ondernemers trots kunnen zijn op hun gemeente als economisch centrum en op hun eigen rol in de economie van Roosendaal.

> lees meer over MKB Netwerk Roosendaal

BZW

De BZW is het krachtigste ondernemerscollectief in Zuid-Nederland en het regionale netwerk van VNO-NCW. BZW maakt zich sterk voor onderwerpen die er echt toe doen. Met 3.000 directeuren uit 1.900 bedrijven is de BZW een factor van betekenis in de regionale en landelijke economie. BZW is tevens een inspirerende plek voor ontmoeting en samenwerking.

> lees meer over de Brabants Zeeuwse Werkgeversvereniging

St. Jan Cultuur

De Orde van de St. Jan is een businessclub met leden uit uiteenlopende beroepsgroepen, die kwaliteit hoog in vaandel hebben staan. Gedurende het jaar zijn er zakelijk-culturele activiteiten met interessante sprekers.

> lees meer over St. Jan Cultuur

OV Brugstraat

De Ondernemersvereniging Brugstraat representeert de belangen van ondernemingen en particulieren die wonen en/of actief zijn in en om de Brugstraat te Roosendaal.

Tongerlohuys

Museum Tongerlohuys bezit een unieke collectie regionaal cultureel erfgoed. Daarnaast richt het museum viermaal per jaar thematentoonstellingen in, waarbij naast exposities over het Westbrabants verleden ook eigentijdse kunst wordt getoond.

> lees meer over het Tongerlohuys