Organisatie

Bureau

Stan Aarts architecten|adviseurs is een slagvaardig en professioneel architectenbureau. Continue kennisontwikkeling in combinatie met gerichte aanpak van ontwerpopgaves maakt SAA tot een veelzijdige en solide partner. Kenmerkend voor Stan Aarts architecten|adviseurs zijn een pro-actieve houding, veelzijdigheid en creativiteit. Door een sterke teamspirit en enorme betrokkenheid positioneren wij ons als projectpartner, méér dan alleen ontwerper, méér dan alleen adviseur.

Huisvesting

SAA is gevestigd aan de Brugstraat 33 te Roosendaal, op de begane grond van appartementencomplex Brogade. In ons atelier heerst een dynamische sfeer van creativiteit en professionaliteit.
Het complex Brogade bestaat uit 12 appartementen met op de begane grond twee commerciële ruimtes. De architectuur is fraai afgestemd op de karakteristiek van de oude herenhuizen, typerend voor de Brugstraat. De ontwikkeling vormde een pilot voor de gemeente Roosendaal binnen project CREDO: Centrum Roosendaal Enthousiast, Doortastend en Ondernemend.

Team

Stan Aarts architecten|adviseurs opereert met een compact team van 6 medewerkers in een non-hiërarchische structuur. Onze architecten, ontwerpers en projectvoorbereiders werken met een hoge mate van projectinhoudelijke verantwoording. Daarbij zijn 3 factoren van hoogst belang. Sterke betrokkenheid bij onze opdrachtgevers, projectinhoudelijke kennis en technische vaardigheid. En als laatste pijler excellente ontwerpskills.