Nieuwsarchief

 • 12 april 2016

  Nieuwbouw sprinklertank en pompenkamer IJsselland ziekenhuis te Capelle aan den IJssel nadert voltooiing

  In opdracht van het IJsselland Ziekenhuis te Capelle a/d IJssel heeft Stan Aarts architecten|adviseurs een ontwerp gemaakt voor de nieuw te plaatsen Sprinklertankinstallatie en de bijbehorende technische ruimte; de pompenkamer.
 • 22 maart 2016

  Stan Aarts Projectontwikkeling BV tekent reservering met Gemeente Almere voor kavel EKW 080 Stadspaleizen Zicht op Duin !

  Stan Aarts Projectontwikkeling BV heeft een reservering getekend voor kavel EKW080 te Almere-Poort met de Gemeente Almere voor het project Stadspaleizen Zicht op Duin !

  De locatie is te ontwikkelen tot woningbouw zowel voor verkoop als verhuur. Op dit moment is Stan Aarts architecten bezig met de planvorming. Het plan is inmiddels ter toetsing voorgelegd aan de Gemeente Almere voor toetsing in het kader van de Stedenbouwkinge Randvoorwaarden (SRV).  Parallel aan dit traject wordt er een verkennend marktonderzoek gedaan naar de wensen vanuit de markt. Op basis hiervan wordt een passend plan ontwikkeld voor de prachtige locatie aan de Europalaan.

  De locatie laat zich kenmerken door diverse bijzondere eigenschappen. Onder meer het vrije uitzicht over Duin, daarnaast de nabijheid van diverse voorzieningen op loopafstand in de Europalaan. Het kavel EKW080 vormt onderdeel van de laatste fase ontwikkelingen in Almere-Poort West en vormt samen met de andere Stadspaleizen de 'pole position' van Poort.

 • 12 januari 2015

  De Woontafel Gemeente Roosendaal

  De komende maanden organiseert de Gemeente Roosendaal een drietal 'Woontafels'. Conform de formule van 'De Wereld draait door' worden woonconsument, woonconsulent en woonproducent bevraagd door de Gemeente Roosendaal om tot een passende formulering van de woningbouwprogrammering in de Gemeente Roosendaal te komen, welke gepresenteerd gaat worden in april van dit jaar.

  Stan Aarts is één van de woonproducenten die door de gemeente in schouwburg de Kring aan de tand zal worden gevoeld.
  Maandag 12 januari 2015 ter plaatse schouwburg de Kring te Roosendaal

  http://www.roosendaal.nl/Actueel/Nieuws/Samen_aan_de_woontafel 

 • 15 januari 2014

  Stan Aarts architecten| adviseurs actief bij ontwikkeling poppodium Deventer

  Stan Aarts architecten | adviseurs werkt mee aan het We Want More project in Deventer. Een ambitieus project waarin poppodium Het Burgerweeshuis in samenwerking met studenten van de kunstacademie Artez opnieuw ontwikkeld moet worden.
 • 12 december 2013

  Bezoek Stan Aarts architecten | adviseurs op de IbbN Woonbeurs op 14 december

  Stan Aarts architecten | adviseurs is als architect intensief betrokken bij de realisatie van het IbbN project Waalsprong in Nijmegen. Wij zijn op 14 december dan ook aanwezig op de Woonbeurs in Thermion om u alles te vertellen over de door ons ontworpen huizen.
 • 12 december 2013

  Work in progress, IbbA fase 6, 30 woningen te Almere-Poort

  Eind week 50 bereiken de woningen in het Europakwartier het hoogste punt, de woningen in het Homeruskwartier zijn op begane grond niveau. De opbouw van de prefab betonnen casco's staat in HKW gepland direct na het kerstreces.
  Tot zover verloopt de realisatie gestaag. Prachtig om te zien hoe in korte tijd de betonnen casco's worden opgebouwd. Voorzien van alle leidingwerk ingestort in de wanden en alle sparingen ten behoeve van ramen, deuren, kozijnen en overige geveldoorvoeren. De vloeren zijn uitgevoerd in zogenaamde leidingplaten. Hierin worden de leidingen verwerkt ten behoeve van badkamer, toilet. Daarna volgt in de afwerklaag het leidingwerk ten behoeve van de vloerverwarming.

  Tijdens de realisatie van IbbA fase 6 zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de volgende 15 woningen in fase 7. In fase 8 en 9 gaan we aan de slag met scherpere eisen in het kader van de energieprestatie. We onderzoeken momenteel de mogelijkheden van het 'activeren' van de wanden in ons prefab beton systeem. Meer info hieromtrent volgt.
 • 04 november 2013

  Stan Aarts architecten | adviseurs is per 1 november overgegaan op REVIT

  Als architectenbureau houden wij nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. De overstap naar onze nieuwe ontwerp/ en tekenprogrammatuur  ten behoeve van BIM engineering is dan ook een bewuste keuze en een stap voorwaarts in de hoogstaande dienstverlening die wij u willen leveren.

 • 03 oktober 2013

  Bezoek de ibbA-bouwbeurs op 12 oktober in Almere Poort

  Op 12 oktober 2013 vindt in het Arte College in Almere Poort de IbbA-bouwbeurs plaats. Dit evenement staat volledig in het teken van de nieuwbouwprojecten in Almere Poort en Almere Hout. Deze projecten zijn gerealiseerd in het kader van het ‘Ik bouw betaalbaar in Almere’ en biedt potentiële kopers naast een aantrekkelijke financiële regeling ook de gelegenheid om zelf een grote mate uit te oefenen op de realisatie van de woning. Een mooie kans als u op zoek bent naar een betaalbare woning in Almere.
 • 03 oktober 2013

  1e paal voor 500e IbbA woning

  Afgelopen vrijdag heeft wethouder Henk Mulder samen met twee trotse IBBA kopers de feestelijke 1e paal geslagen van de 500e IbbA (Ik bouw betaalbaar in Almere) woning.

 • 19 september 2013

  Het Roosendaals Treffen

  Op zondag 29 september a.s. vindt het Roosendaals Treffen plaats in de Roosendaalse binnenstad; een evenement waarbij diverse bedrijven, organisaties en instellingen zich presenteren. Hét moment om de Roosendaler met elkaar, met de overheid, politiek, kunst en cultuur te verbinden.

 • 19 september 2013

  Eerste paal nieuwbouwwoningen Almere-Poort

  Vrijdag 20 september is het zo ver! De eerste paal van de nieuwbouwwoningen in Europakwartier en Homeruskwartier in Almere-Poort wordt geslagen.
 • 20 juni 2013

  Wonen in de B van Bavel

  De bouw van ‘wonen in de B van Bavel’ ligt er prachtig bij!

 • 20 juni 2013

  Restauratie Boomgaardstraat

  Het monumentale gebouw op de hoek van de Boomgaardstraat en de Molenstraat ondergaat een spectaculaire restauratie.

 • 20 juni 2013

  Appartementen het Baken Gorishoek

  Een luxe vakantiewoning in Zeeland!

  Het prachtig gelegen appartementencomplex is een plek waar u tot rust kunt komen en kunt genieten van de aanvullende faciliteiten.

 • 17 juni 2013

  Artikel Toyota garage in Zink Info Benelux

  Een artikel van de door Stan Aarts architecten ontworpen Toyota garage in Zink info Benelux.
 • 11 juni 2013

  IbbA

  Met IbbA (Ik bouw betaalbaar Almere) ben je zelf de opdrachtgever.

  Je kiest een kavel en een bouwbegeleider, je zet jouw droomhuis op papier, regelt de hypotheek en begint met bouwen!

 • 11 juni 2013

  IbbN

  Je eigen huis laten bouwen in Nijmegen kan vanaf nu bijna iedereen!

  Met IbbN (Ik bouw betaalbaar Nijmegen) kunnen mensen met een lager inkomen, die anders alleen in aanmerking komen voor een huurwoning, toch een eigen huis laten bouwen.

 • 11 juni 2013

  Escamplaan Den Haag

  Op een prachtige locatie in Den Haag je eigen huis te laten bouwen!

  Door de verschillende architecten, ontwikkelaars en bouwers die mee doen aan dit bestemmingsplan is er een gevarieerd aanbod aan woningen, met ieder hun eigen kwaliteiten.
  Stan Aarts heeft tussen- en hoekwoningen ontworpen die door slimme aanpassingen van de basis een woning op maat mogelijk maakt.

 • 10 juni 2013

  Poppodium Roosendaal

  Mooie plannen voor de Nieuwstraat in Roosendaal!

  Roosendaal heeft behoefte aan meer sociaal-culturele ontwikkelingen, aldus het rapport Derison.Om daar werk van te maken heeft Stan Aarts architecten plannen gemaakt voor een poppodium in combinatie met woningbouw.

 • 11 juni 2013

  Sint Josephkerk te Woensdrecht

  De Sint Josephkerk in Woensdrecht krijgt een spannende herbestemming!

  In opdracht van Aannemersbedrijf B. de Nijs - Soffers BV wordt gewerkt aan het ontwerpen van een aantal appartementen met twee verdiepingen en een terras. 

 • 12 december 2012

  'Belgisch hardsteen moet Tongerloplein meer allure gaan geven'

  'Belgisch hardsteen moet Tongerloplein meer allure gaan geven'
 • 08 oktober 2012

  Lezing Stan Aarts, Orangerie Duinkerken te Bergen op Zoom

  8 oktober 2012 20u. Architectuurcafé Het Zwijnshoofd, Bergen op Zoom. Verleden, heden en toekomst van 't Anton van Duinkerkenpark te Bergen op Zoom. Lezing Stan Aarts, Ward Vansteelandt.
  http://www.bndestem.nl/regio/bergenopzoom/11770470/Orangerie-Duinkerken,-rank-en-slank.ece
 • 29 augustus 2012

  Start bouw B van Bavel

  Het is zo ver de start fase 1 van de bouw "wonen in de B van Bavel"! De officiële handeling wordt vanmiddag verricht door wethouder Bergkamp van de Gemeente Breda. 

  Voor nadere informatie omtrent het programma van de officiële start willen wij u verwijzen naar onderstaande link:
  http://www.debvanbavel.nl/3003/start-bouw-viering.htm • 28 februari 2012

  LSNed in een nieuw jasje

  Het nieuwe pand van LSNed aan de Wouwbaan in Roosendaal wordt steeds meer 'eigen'. Stan Aarts architecten | adviseurs is betrokken bij het vernieuwen van het pand aan de Wouwbaan, waarvoor Stan Aarts verantwoordelijk was voor ontwerp en realisatie van de nieuwbouw. De verwachting is dat LSNed het pand in september 2012 zal kunnen betrekken. 

  http://www.lsned.nl/nieuwsbericht/nieuw-pand-in-een-nieuw-jasje
 • 27 februari 2012

  Opening Louve lingerie

  16 februari j.l. vond de opening plaats van de fashionstore Louve lingerie en licht aan de Scheepstimmermanslaan te Rotterdam. Stan Aarts heeft hiervoor de gevel ontworpen en meegewerkt aan de interne verbouwing.

  Concept voor de gevel is de inkadering van de fashionstore door middel van een gigantische lijst. Het lijstvormig element komt vervolgens los van de omranding van de plint door een offset, een schaduwrand. Hierdoor ontstaat een interessant spel van licht. Het motief van inkadering is ook in het interieur verwerkt door de randen van de vloer los te knippen van de wanden door middel van een lichtrand.

  Een fraaie en verfrissende ingreep in dit bruisend stukje Rotterdam!

 • 12 januari 2012

  Stan Aarts architecten|adviseurs pakt Credo-panden aan in de binnenstad van Roosendaal

  In het kader van de aanpak leegstand in de binnenstad van de gemeente Roosendaal is er vanuit de Provincie Noord-Brabant een subsidieregeling van kracht gegaan voor de het renoveren en herbestemmen van panden in het CREDO gebied.