Bezoek Stan Aarts architecten | adviseurs op de IbbN Woonbeurs op 14 december

Bezoek Stan Aarts architecten | adviseurs op de IbbN Woonbeurs op 14 december IbbN staat voor Ik bouw betaalbaar in Nijmegen en geeft mensen met een jaarinkomen vanaf 30.000 euro bruto de mogelijkheid om toch een huis te kopen. Een mooi project met volop perspectieven waarvan wij graag deel uitmaken.
 

Maak kennis met onze Our House woningen

Voor het IbbN project Waalsprong heeft Stan Aarts architecten | adviseurs verschillende woningen ontworpen vanuit het concept 'Our House'. Deze duurzame woningen bieden een uitgebreide woonruimte en hebben een chique en vriendelijke uitstraling. Natuurlijk zijn de woningen  niet alleen mooi om te zien, maar bieden ze een veelzijdige woonomgeving.

Deze huizen worden door ons gepresenteerd tijdens de Woonbeurs waarbij u uitgebreid de gelegenheid heeft om vragen te stellen of de woningen eens nader te bekijken. Wie weet staat uw toekomstige woning in de Waalsprong er wel tussen?

Praktische informatie Woonbeurs

De Woonbeurs vindt plaats op 14 december 2013 van 11:00 - 14:00 en wordt gehouden in Wooninformatiecentrum Waalsprong in Thermion.

Bezoek ons en kijk op uw gemak rond naar de prachtige mogelijkheden die IbbN Waalsprong u te bieden heeft.

Neem ook alvast een kijkje in onze ´Our House´ woningen.

Bekijk hier de poster van Plantjevlag woonbeurs