IbbA

Bij de term IbbA denk je misschien niet direct aan betaalbaar bouwen. Toch is dat waar het Ik bouw betaalbaar in Almere initiatief om draait: mensen met een inkomen tot 36.500 euro de kans geven om een eigen woning te bouwen. Zo wordt een eigen huis bezitten dus ook mogelijk voor mensen die normaal beperkt zouden zijn tot een huurwoning.

Betaalbaar bouwen in Almere

IbbA draait om betaalbaar bouwen en stelt de koper aan als opdrachtgever binnen het project. Zo kies je zelf een kavel en bouwbegeleider én heb je zelf een grote keuzevrijheid in de realisatie van je woning. Een aantrekkelijk idee dat resulteert in een ijzersterke prijs-kwaliteit verhouding en je eigen droomhuis binnen handbereik brengt.

Stan Aarts architecten|adviseurs is nauwlettend bij het ‘Ik bouw betaalbaar in Almere’ proces betrokken en heeft verschillende woningtypes ontworpen. Woonruimtes die zich kenmerken door lichte vertrekken, flexibiliteit, veel ruimte en aandacht voor de afwerking door toepassing van duurzame en onderhoudsvrije materialen.

Zo maken wij, als architect, betaalbaar bouwen in Almere mogelijk.

Vraag het onze architecten

Wil je meer weten over betaalbaar bouwen in Almere of de woningen die wij ontworpen hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen je graag meer.

Neem contact op

Brugstraat 33
4701 LB Roosendaal

T: +31(0)165-54 42 28
F: +31(0)165-56 25 55

info@stanaarts.com