Betaalbaar bouwen in Nijmegen

Wil jij ook graag een eigen huis laten bouwen, maar zie je op tegen de kosten? Dan is het ´Ik bouw betaalbaar in Nijmegen´ concept (IbbN) een uitstekende optie. Dit initiatief biedt mensen met een inkomen tussen de 30.000 en 47.000 euro de mogelijkheid om een eigen huis te laten bouwen. Slim en betaalbaar (zelf)bouwen!

Bouw zelf je droomhuis in Nijmegen

Het IbbN concept maakt betaalbaar bouwen in Nijmegen mogelijk en maakt u de opdrachtgever binnen het proces. Een aantrekkelijk idee want deze structuur geeft u een hoop keuze vrijheid in het bedenken en realiseren van uw woning.

Tijdens het proces van het bouwen van uw eigen woning word u begeleid door een groep vakkundige bouwbegeleiders zodat samen gewerkt wordt naar uw eigen droomwoning.

Professioneel partner bij IbbN

Stan Aarts architecten | adviseurs is actief in regio Nijmegen en heeft diverse woningen ontworpen voor het IbbN initiatief. Mooie en ruimtelijke woonruimtes met vrij indeelbare ruimtes en hoge ramen en een schuifpui. Zo heb je de keuze uit veelzijdige en lichte woningen met tal van eigen mogelijkheden om de woonruimte naar je eigen hand te zetten.

Zo maken wij, als architect, betaalbaar bouwen in Nijmegen mogelijk.

Vraag het onze architecten

Wil je meer weten over betaalbaar bouwen in Nijmegen of de huizen die wij ontworpen hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen je graag meer.

Neem contact op

Brugstraat 33
4701 LB Roosendaal

T: +31(0)165-54 42 28
F: +31(0)165-56 25 55

info@stanaarts.com