Betaalbaar bouwen in Almere

Zelf een woning laten bouwen tegen een zeer betaalbare prijs? Dan is het ‘Ik bouw betaalbaar in Almere’ initiatief (IbbA) een perfecte optie. Deze speciale financiële regeling biedt mensen met een inkomen tot 36.500 euro de kans om zelf een huis te bouwen en maakt zelfbouw in Almere voor bijna iedereen mogelijk.

Bouw zelf je droomhuis in Almere

Bij IbbA (Ik bouw betaalbaar in Almere) ben je zelf de opdrachtgever voor de bouw van jouw woning en heb je veel keuze vrijheid in de realisatie hiervan. Dit betekent in de praktijk dat je dus zelf een kavel en bouwbegeleider kiest . Ook heb je veel invloed op het realiseren van je woning en is de woning van je dromen dichterbij dan je denkt.

Stan Aarts architecten | adviseurs heeft voor het ´Ik bouw betaalbaar in Almere´ project verschillende woningen ontworpen. Woonruimtes die vriendelijk en ruimtelijk overkomen en brede mogelijkheden biedt om er echt je eigen huis van te maken.

Zo maken wij, als architect, betaalbaar bouwen in Almere mogelijk.

Vraag het onze architecten

Wil je meer weten over betaalbaar bouwen in Almere of de huizen die wij ontworpen hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen je graag meer.

Neem contact op

Brugstraat 33
4701 LB Roosendaal

T: +31(0)165-54 42 28
F: +31(0)165-56 25 55

info@stanaarts.com