Betaalbaar bouwen

Een eigen huis bouwen duur? Niet als je kiest voor het betaalbaar bouwen concept. Dit initiatief maakt zelfbouw mogelijk voor mensen die normaal enkel een huis kunnen huren en is de laatste jaren sterk in populariteit gestegen. Veelal gaat het bij betaalbaar bouwen om een samenwerking tussen gemeentes, corporaties en bouwspecialisten.

Opdrachtgever voor het bouwen van je eigen huis

Bij betaalbaar bouwen ben je niet simpelweg afnemer van een huis, maar ben je zelf opdrachtgever. Hierdoor heb je dus zelf veel vrijheid in het ontwerpen van jouw eigen woning en word je waar nodig ondersteund door ervaren bouwbegeleiders. Een mooie uitdaging op weg naar jouw eigen huis.

Betaalbaar bouwen in Almere, Nijmegen en Den Haag

Stan Aarts architecten | adviseurs juicht het idee dat iedereen een woning kan bouwen natuurlijk toe. Wij zijn dan ook betrokken bij diverse projecten in Nederland waaronder het ‘Ik bouw betaalbaar in Almere’, ‘Ik bouw betaalbaar in Nijmegen’ en 'Betaalbaar Bouwen in den Haag' initiatief.

Voor deze bouwprojecten hebben wij verschillende woningen, waaronder datcha’s en rijwoningen ontworpen. Mooie, lichte en ruimtelijke woonruimtes die veel ruimte voor eigen initiatief bieden.

Zo maken wij, als architect, betaalbaar bouwen mede mogelijk.

Vraag het onze architecten

Wil je meer weten over betaalbaar bouwen of de huizen die wij ontworpen hebben? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen je graag meer.

Neem contact op

Brugstraat 33
4701 LB Roosendaal

T: +31(0)165-54 42 28
F: +31(0)165-56 25 55

info@stanaarts.com