Architect Almere

Stan Aarts architecten | adviseurs is een slagvaardig en professioneel architectenbureau. Met een team van ervaren ontwerpers zijn wij dagelijks bezig met het realiseren van innovatieve bouwprojecten waarin de wensen van de opdrachtgever vertaald worden naar een duurzame woning of gebouw. Dienstverlening waarop u kunt bouwen.

Architect voor al uw bouwprojecten

Stan Aarts architecten | adviseurs is als architect actief in de regio Almere en heeft een ruime ervaring in het realiseren van uiteenlopende bouwprojecten. Van woning tot utiliteitsbouw, wij vertalen uw wensen naar een concreet ontwerp dat gereed is voor realisatie.

Een van de projecten waar ons architectenbureau zich op dit moment mee bezig houdt is ‘Ik bouw betaalbaar in Almere’, kortweg IbbA. Voor dit project dat betaalbaar bouwen mogelijk maakt voor de starter op de woningmarkt hebben wij diverse woningen en appartementen ontworpen. Budget vriendelijke woningen met flexibele indelingsmogelijkheden, veel ruimte en duurzaam, door toepassing van onderhoudsvrije materialen.

U kunt bij Stan Aarts architecten | adviseurs terecht voor al uw bouwprojecten in de regio Almere.

Vraag het onze architecten

Wilt u meer weten over onze diensten als architect in Almere of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op, wij vertellen u graag meer.

Neem contact op

Brugstraat 33
4701 LB Roosendaal

T: +31(0)165-54 42 28
F: +31(0)165-56 25 55

info@stanaarts.com